שמן לטיגון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/07/2012 | 08:55 | מאת: מירב

איזה שמן מומלץ לטיגון שניצלים/חזה עוף? הקפצה?

02/08/2012 | 20:19 | מאת: אביטל זלצר

מירב שלום. כל שמן בכבישה קרה אני משתמשת במעט שמן זית כשאני מקפיצה. רצוי להמנע מטיגון כמה שאפשר מאחר ולא מדובר בסוג השמן אלא יותר הרעלים המצטברים בו כשהוא עובר את נקודת הרתיחה ומתחמצן. אם את בכל זאת בוחרת לטגן (שניצלים למשל), הקפידי לטגן במעט שמן לנקות את המחבת אחרי כל סיבוב של שניצלים ולהשתמש בשמן חדש. זכרי, ברגע שמופיע הקצף הלבן בשמן... הוא התחמצן ורצוי להחליפו. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית