קמח
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום האם קמח שיבולת שועל עשוי משיבולת שועל גרוסה דק או מהתוכן של הגרעין כמו שעושים קמח חיטה? האם זה בריא ומתאים למאפים? תודה
שלום מיה קמח שיבולת שועל הוא אכן שיבולת שועל גרוסה היטב זה בריא מאוד, גם למערכת העיכול- לפריסטלטיקה טובה יותר, לספיחת רעלים במעיים, להורדת כולסטרול, לרוגע.. היא אפילו טובה לעור בשימושים חיצוניים קמח שיבולת שועל לא מתאים לאפייה לפי ידיעתי. הוא משמש בעיקר לדייסות. בברכת יום טוב, חן.