סידן ובישול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/06/2012 | 19:13 | מאת: רנה

שלום, ברצוני לדעת כמה דברים: רציתי לדעת האם בכרוך חתוך עדיין נשאר סידן, כמה זמן לאחר החיתוך? בנוסף,האם קינואה מבושלת מכילה סידן?

30/06/2012 | 08:33 | מאת: טובה בר-שאן

רנה שלום גם כריך וגם קינואה מכילים סידן. הוא מנרל שנשאר גם לאחר הבישול. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

01/07/2012 | 00:29 | מאת: רנה

טובה, תודה על המענה המהיר התכוונתי לכרוב חתוך, האם הוא מכיל סידן?

מנהל פורום תזונה טבעית