אז לא הבנתי דוקטור
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
בהודעה אחת אמרת לי שהערכים של החלבון לא משתנים אחריי יבישול והגרמים של החלבון לא נעשים קצת יותר, ועכשיו אמרת לי שכן אחריי ביושל החלבון נהייה קטן יותר, אז מה נכון? וחוץ מהחלבון שנהיה קטן יותר (במיד הותגידי שזה ככה) מה עוד קטן אחריי הבישול חוץ מהחלבון עוד משהו עוד ויטמין כלשהו או שומן או קלורירתו או משהו? ועל עדשים כתוב שלפנייי בישול הם 28 גרם חלבון ל100 גרם ואחריי בישול רק 9 גרם, זה הגיוני וזה באמת ככה?. ומה לגבי המבורגרים מן הצומח גם בהם החלבון אחריי טיגון קטן יותר?.
JONIשלום אם אני לא עונה מספיק לשאלותיך. לך תקרא את הספר "ערכם התזונתי של המזונות" של ד"ר יעקוב אילני או תשאל את שאלותיך בפורום אחר. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן