בקשר לחלבון דוקטור

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/06/2012 | 02:45 | מאת: JONI

ואיך תסבירי את זה שיש אתרים של ערכים תזונתיים ויש בהם אופצייה של אורז למשל לפניי בישול ואורז אחריי בישול, באורז לפני יבישול יש יתור גרם חלבון ובאופצייה כשבוחרים באופצייה של אורז אחריי בישול יש פחות גרם חלבון? וז הלא ארק במאכל אאורז זה בעוד כמה מאכלים יש פחות חלבון באתרים האלו כשבוחרים באופצייה של "לאחר בישול", אז מה האתרים האלו טועים דוקטור?

15/06/2012 | 06:43 | מאת: טובה בר-שאן

JONI שלום לפני בישול החלבון מרוכז יותר בגרגרי האורז. לאחר בישול יש הוספה של מים החומרים המומסים פחות מרוכזים לכן הערכים משתנים . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית