בקשר לחלבון דוקטור
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
ואיך תסבירי את זה שיש אתרים של ערכים תזונתיים ויש בהם אופצייה של אורז למשל לפניי בישול ואורז אחריי בישול, באורז לפני יבישול יש יתור גרם חלבון ובאופצייה כשבוחרים באופצייה של אורז אחריי בישול יש פחות גרם חלבון? וז הלא ארק במאכל אאורז זה בעוד כמה מאכלים יש פחות חלבון באתרים האלו כשבוחרים באופצייה של "לאחר בישול", אז מה האתרים האלו טועים דוקטור?
JONI שלום לפני בישול החלבון מרוכז יותר בגרגרי האורז. לאחר בישול יש הוספה של מים החומרים המומסים פחות מרוכזים לכן הערכים משתנים . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן