דוקטור בקשר לאוכל אחריי בישול
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שמעתי שאוכל אחריי בישול מאבק את כמויות החלבון שלו, זה נכון או שזה סתם משהו שיקרי ? למשל אם ב100 גרם עדשים יש 28 גרם חלבון אז אחרי הבישול שלהם זה יהפוך למשהו כמו 10 גרם חלבון, זה נכון או זה ממש שטות שאמרו לי? ובקשר לגודל נגיד כשמבשלים 100 גרם של משהו אז לאחר הבישול דוקטור בקשר לאוכל אחריי בישולכמות גדלה או שנשארת 100 גרם?
JONI שלום החלבון לא מאבד את כמותו לאחר בישול . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן