אגוזים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/06/2012 | 21:50 | מאת: דן

שלום שנים כטבעוני לא אוכל כל האגוזיים קלויים רק טבעיים. כי החימום מקלקלם היום שמעתי וקראתי נטורופטית שאמרה : בוטנים +פיסטוק + קשיו צריך לקלות לחמם. האם הופכם החימום לחומציים? עד כמה לחמם? שנעשים חומים? טמ 100 מעלות לכמה דקות??? תודה מה דעתכן

06/06/2012 | 06:02 | מאת: טובה בר-שאן

דן שלום בכל מקרה אגוזים יוצרים חומציות לדעתי חימום הבוטנים הוא בגלל עובשים ופטריות העלולים להמצא עליהם .בוטנים זה אגוז תת קרקעי. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית