ועוד שאלה דוקטור-בקשר לטיגון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/04/2012 | 15:26 | מאת: JONI

הבנתי שזה לא בריא, אבל נגיד כשאני מבשל אורז מלא שהוא אורז בריא ואחריי כמה שעות הוא מתקרר ואני רוצה שוב לאכול אותו, איך אני מחמם/מטגן אותו באופן בריא? כדי שיהיה חם ויהיה יותר כיף לאכול אותו ככה מאשר קר. שמעתי שיש טיגון בריא משהו כזה, אז איך אפשר לטגן/לחמם בריא?

13/04/2012 | 15:51 | מאת: אביטל זלצר

ג'וני שלום ניתן לשים במחבת כם 1-2 כפות של מים ולחמם להנאתך. בתיאבון וחג שמח אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית