חרובים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/03/2012 | 06:26 | מאת: שי

שלום. חרובים צריך להשרות אותם במים או שזה בריא לאכול אותם קשים.למה הם טובים

לקריאה נוספת והעמקה
22/03/2012 | 07:08 | מאת: טובה בר-שאן

שי שלום חרובים טובים גם בהשריה במים וגם כך בפרי התרבותי המובחר יש 8% חלבון, 13% שומן, 50% סוכרים טבעיים (סוכרוז, פרוקטוז, קסילולז, מלטוז ודקטרוז), 2.7% אפר, 6.8% תאית, 12.1% מים וריכוז גבוה יחסית של מינרלים חיוניים כגון סידן, זרחן, אשלגן, מגנזיום וברזל וכן ויטמינים A ,C ו-B. השפעות רפואיות 1. מצוין לתסמונת מעי רגיש או שלשולים. בזכות תכולה גבוהה של טנינים. 2. מתן אנרגיה – יש בו תכולת סוכרים גבוהה וזמינה. תורם לאנרגיה, ריכוז, זיכרון. מצוין לספורטאים, סטודנטים ואנשים העובדים בתנאי לחץ. 3. משפר תנובת חלב 4. ריפוי סוכרת – שתיית תה מזרעי חרובים עוזרת לסכרת. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

27/03/2012 | 14:22 | מאת: טל

כדי שזה ייחשב כמנת פרי וייתן אנרגיה

מנהל פורום תזונה טבעית