חרובים
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום. חרובים צריך להשרות אותם במים או שזה בריא לאכול אותם קשים.למה הם טובים
לקריאה נוספת והעמקה
שי שלום חרובים טובים גם בהשריה במים וגם כך בפרי התרבותי המובחר יש 8% חלבון, 13% שומן, 50% סוכרים טבעיים (סוכרוז, פרוקטוז, קסילולז, מלטוז ודקטרוז), 2.7% אפר, 6.8% תאית, 12.1% מים וריכוז גבוה יחסית של מינרלים חיוניים כגון סידן, זרחן, אשלגן, מגנזיום וברזל וכן ויטמינים A ,C ו-B. השפעות רפואיות 1. מצוין לתסמונת מעי רגיש או שלשולים. בזכות תכולה גבוהה של טנינים. 2. מתן אנרגיה יש בו תכולת סוכרים גבוהה וזמינה. תורם לאנרגיה, ריכוז, זיכרון. מצוין לספורטאים, סטודנטים ואנשים העובדים בתנאי לחץ. 3. משפר תנובת חלב 4. ריפוי סוכרת שתיית תה מזרעי חרובים עוזרת לסכרת. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן
כדי שזה ייחשב כמנת פרי וייתן אנרגיה