רעננה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/12/2011 | 02:24 | מאת: שלי

שלום רב רציתי לברר איזה קמח מומלץ ובריא לאפיה ביתית והכוונה לאפיית לחמים, עוגות.. שמעתי על כוסמין לדוגמא. אשמח לדעת על עוד אופציות לא פחות בריאות ממנו. תודה שלי

26/12/2011 | 08:39 | מאת: טובה בר-שאן

שלי שלום קמח מצויין הוא קמח שקדים של דגניים עדיף קמח שיפון מלא למרות שהוא יותר כבד ומתפורר. קמח כוסמין הוא קמח זן של חיטה לכן עדיף קמח כוסמין מלא. בברכת חג אורים שמח בהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית