שומשום מלא סידן וקלייה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/11/2011 | 12:07 | מאת: שאול

האם צריך לקלות את גרעיני השומשום המלא כדי לקבל זמינות ביולגית לסידן שבו כי החומצה האוקסלית מפריעה וכך הורסים אותה? אשמח לראות לינק למחקר המדעי בעניין. מה משך הזמן לביצוע הקלייה ב טוסטר אובן? האם יש שיטה אחרת לנטרול החוצה האוסלית? בתודה

21/11/2011 | 06:06 | מאת: טובה בר-שאן

שאול שלום עדיף לא לקלות כיוון שאז השמן הטוב בשומשום חלקו הולך לאיבוד. עדיף לטחון כך את השומשום בהצלחה ובברכה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית