עלי מנגולד

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/10/2011 | 16:27 | מאת: רינה

שלום רב האם עלי מנגולד גורמים לעיכוב בהטמעת הסידן למרות שבעצמם מכילים סידן? כמה אפשר ורצוי לאכול מהם וגם לקבל את התועלת? תודה רינה

09/10/2011 | 05:32 | מאת: טובה בר-שאן

רינה שלום אכן בעלי מנגולד טריים יש חומצה אוקסלית המעכבת את ספיגת הסידן אולם הקפצה או בישול שלהם מאפשר ספיגה טובה יותר של הסידן. בנוסף את לא נבנת על ספיגת סידן רק מעלי מנגולד . תאכלי שקדים, טחינה וקבלי סידן. בהצלחה ובברכה גמר חתימה טובה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית