טיגון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/09/2011 | 12:24 | מאת: לי

האם זה בסדר לטגן בשמן זית? למשל חביתה, או טיפה את האורז? ברור לי שעדיף בכלל לא לטגן, אבל אם כבר באיזה שמן עדיף לטגן? תודה

09/09/2011 | 18:09 | מאת: טובה בר-שאן

לי שלום אין ספק שעדיף לא לטגן ולהוסיף את השמן בצורה שלא תיגע באופן ישיר על המחבת או הסיר (אידוי) שמן זיית הוא שמן טוב לטיגון קצר . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

10/09/2011 | 02:09 | מאת: ש.

למה הכוונה טיגון קצר?

מנהל פורום תזונה טבעית