מתכונים טבעיים וטעימים עם נגיעות מהגליל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/09/2011 | 11:00 | מאת: אברהם

מצרכים: 2 חצילים 8 עגבניות חתוכות לסירות 400 גרם חומוס מבושל שמן לטיגון 6 כפות שמן זית 1/4 2 כפיות "תבלין הנדודים" בצל גדול פרוס לרצועות ביצה טרופה 5 שיני שום חתוכות ל-4 1 כף רסק עגבניות כף דבש מלח פלפל שחור גרוס מים רותחים אופן ההכנה: 1. חותכים את החצילים למקלות באורך ובעובי אצבע. 2. מערבבים בקערה את הביצה הטרופה עם החצילים ומטגנים בשמן. 3. מטגנים את הבצל בשמן זית ומוסיפים 1/4 כפית "תבלין הנדודים". מוסיפים את השום ומטגנים קלות. מוסיפים את העגבניות, כף רסק עגבניות. מערבבים ומוסיפים 2 כפיות תבלין הנדודים. מוסיפים את החצילים והחומוס, מלח , פלפל שחור דבש ומים רותחים לכדי כיסוי הירקות. לבשל למשך 30 דקות. המלצה: להגיש עם אורז

23/02/2012 | 00:03 | מאת: Carmelo

Shiver me timbers, them's some great ifnortmiaon.

מנהל פורום תזונה טבעית