עדשים צהובים ועדשים כתומים.

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/09/2011 | 20:32 | מאת: אורית

האם עדשים כתומים ועדשים צהובים זה אותו דבר? מכילים את אותם ויטמינים.? מה מיוחד בעדשים צהובים? מה הם מכילים? ומה מיוחד בעדשים כתומים? מה הם מכילים?

לקריאה נוספת והעמקה
05/09/2011 | 08:29 | מאת: צביקה קורן

אורית שלום, אין הבדל משמעותי וחשוב לגוון ולהחליף בין הסוגים השונים. כל הסוגי העדשים (והקיטניות) עשירים בחלבון, מינרלים כמו סידן, אשלגן וברזל, ויטמינים מקבוצת B, בטא קרוטן ועוד. כדאי להשרות 8 שעות לפני הבישול. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית