בישול ירקות בסיר לחץ?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/08/2011 | 10:11 | מאת: שאול

בישול כמות גדולה (6 ליטר) של ירקות קפואים ורגילים יחד נמשך זמן רב (גם עם קודם מרתיחים את המים ורק אח"כ מוספים את הירקות. האם בישול כמות גדולה זו של 6 ליטר בסיר לחץ תתן שיפור תזונתי בריאותי באיכות הירקות בגלל קיצור משמעותי בזמן הבישול? אידוי לא ניתן לביצוע כי חלק מהירקות נשארים קשים בתודה

14/08/2011 | 06:18 | מאת: צביקה קורן

שאול שלום, בישול בסיר לחץ מקצרת את משך הבישול ולכן אפשרית ומומלצת. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית