שאלות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/07/2011 | 15:06 | מאת: רינה

שלום! 1) האם חצי אבטיח (עטוף בניילון נצמד ובתוך שקית) שנמצא שבועיים במקרר, עלול להרקיב? 2) האם חצי אבטיח (עטוף בניילון נצמד ובתוך שקית) שהיה כשעה ורבע בבגאז' של האוטו, עלול להרקיב? 3) אם חותכים את השכבה העליונה הרקובה של חצי אבטיח ואוכלים את החלקים הפנימיים שלו, שלפי ריחם הם לא רקובים, האם זה בסדר? או שעדיף לזרוק הכל? תודה מראש.

22/07/2011 | 15:14 | מאת: צביקה קורן

שלום רב! 1) האם חצי אבטיח (עטוף בניילון נצמד ובתוך שקית) שנמצא שבועיים במקרר, עלול להרקיב? - בהחלט כן!. ישנם מקררים איכותיים ששומרים על המזון, אבל שבועיים זה שמן ארוך. תטעמי ותבדוקי. 2) האם חצי אבטיח (עטוף בניילון נצמד ובתוך שקית) שהיה כשעה ורבע בבגאז' של האוטו, עלול להרקיב? - לא! 3) אם חותכים את השכבה העליונה הרקובה של חצי אבטיח ואוכלים את החלקים הפנימיים שלו, שלפי ריחם הם לא רקובים, האם זה בסדר? או שעדיף לזרוק הכל? - כדאי לזרוק את הכול. בהצלחה צביקה קורן

22/07/2011 | 18:25 | מאת: רינה

ומה עלול לקרות אם בכל זאת אכלתי כמה חתיכות פנימיות מתוך חצי האבטיח הנ"ל?

מנהל פורום תזונה טבעית