מיצי ירקות ופירות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/07/2011 | 10:10 | מאת: דנה

שלום צביקה, האם לשני המיצים ולא משנה מאיזה סוג יש להוסיף 50% מים? שאלה נוספת האם גם חסה טובה למיץ? ואם כן, איזה ירקות להוסיף לה? תודה.

02/07/2011 | 17:09 | מאת: צביקה קורן

דנה שלום, מיצי פירות הם חומציים וסוכריים ולכן כדאי למהול ב 50% מים. במיצי ירקות אין חומצה ומעט מאד סוכר ולכן אין צורך למהול. מיץ ירקות אפשר להכין מ 3-5 הרכיבים הבאים: מלפפון, קישוא, גבעול סלרי, חסה, כרוב, פטרוזיליה, נבטים, עלי ביבי, גזר סלק. לא כדאי לעשות מיץ מסלק לבד או מגזר לבד. בהצלחה צביקה קורן

04/07/2011 | 23:15 | מאת: אחר

07/07/2011 | 23:22 | מאת: תלמה

מי שמכיל כמות גבוהה של חומצה אוקסלית אלו הם עלי הסלק. במיץ אנו משתמשים לרוב בסלק ולא בעלים ולכן הבעיה אינה החומצה האוקסלית אלא זמינות הסוכר שעלולה לגרם למקפצות סוכר/

מנהל פורום תזונה טבעית