גבינת קשיו

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/06/2011 | 17:25 | מאת: שגית

שלום, ראיתי מתכון לגבינה מקשיו שאחריי השרייה וטחינה שמים בצנצנת ,מכסים בבד ומשאירים מחוץ למקרר יומיים. האם לא מצטברים חיידקים רעים בצורה כזאת? תודה.

12/06/2011 | 07:53 | מאת: צביקה קורן

שגית שלום, אני לא מכיר את המתכון הזה, אבל בשיטת אן ויגמור עושים "גבינות" משקדים ואגוזים ואין בעיה, אם עושים את זה נכון. אם את חוששת, תוותרי על הרעיון ותאכלי שקדים אגוזים חיים. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית