תבלינים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

30/05/2011 | 13:04 | מאת: שני

האם שומשום מלא וקימל צריך לטחון או לא חייביפ(לעומת קצח ופשתן). כמה כפיות ביום מותר מפשתן טחון,שומשום מלא וצ'יה. כל מה שטוחנים חייבים לשמור בפריזר ? שמוש ביר יבש,כוסברה בזליקיום אורגנו,לסלט זה מוסיף ובריא?כשאין בבית ירק טרי.תודב מראש

31/05/2011 | 12:45 | מאת: צביקה קורן

שני שלום, האם שומשום מלא וקימל צריך לטחון או לא חייביפ(לעומת קצח ופשתן). - רצוי מ א ד לטחון. הטחינה משפרת את הספיגה של החומרים המועילים שנמצאים בתוך הגרעין. כמה כפיות ביום מותר מפשתן טחון,שומשום מלא וצ'יה. - 1 - 2 כפות ביום. כל מה שטוחנים חייבים לשמור בפריזר ? - חיובי! לא לקנות טחון מוכן. לקנות מטחנת קפה ולטחון בבית. שמוש ביר יבש,כוסברה בזליקיום אורגנו,לסלט זה מוסיף ובריא?כשאין בבית ירק טרי. - חיובי! מומלץ! בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית