שמן
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום צביקה, רציתי לדעת האם אפייה עם שמן מתחת לטמפ' ההתחמצנות שלו היא בסדר. לדוגמא שמן שומשום מתחמצן ב232 מעלות- האם בחימום שלו של עד 110 מעלות הוא מתקלקל?
רובי שלום, אני לא יודע למה אתה מתכוון במילה "מתחמצן". אם תשאיר שמן שומשום בצלחת פתוחה, ללא חימום, הוא יתקלקל ו"יתחמצן" אחרי כמה שעות. כל שמן נפגע מחום, אור וחמצן. לשאלתך, חימום שמן מעל 60 מעלות פוגע באיכותו. בהצלחה צביקה קורן