למרווין - סידן מול זרחן במוצרי חלב ועוד

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

18/05/2011 | 08:35 | מאת: צביקה קורן

מרווין שלום, חבל שאתה זורק בוץ ומשמיץ מבלי לבדוק ולבסס את הדברים שלך. חבל שאתה מהווה גורם כל כך שלילי בפורום הזה. אם אתה באמת יודע כל כך הרבה, מדוע אתה לא עונה בפורום ומשתף את הגולשים בידע שלך? מדוע אתה מחכה בפינה ומגיב רק כשנדמה לך שאני טועה או לא עונה בהתאם לדעות שלך? מעניין מה כל כך קשה לך בחיים? מה כל כך מציק לך שהפכת להיות אדם כל כך נגטיבי? לעניין הסידן במוצרי חלב, אני לא יודע מה המקורות שלך, אבל אני משתמש בבסיס נתונים מאד רציני ומקיף: NutritionData. בקישור שלהלן תמצא מידע לגבי הערכים התזונתיים של רוב סוגי הגבינות. מבדיקה מדגמית מצאתי (כצפוי) שברוב הגבינות, למעט קוטג', יש יותר סידן מאשר זרחן (בתהליך היצור של הקוטג' מוצאים ממנה הרבה סידן). http://nutritiondata.self.com/foods-cheese001000000000000000000-1.html?&freetext=cheese גם לגבי חלב ניגר המצב דומה - יותר סידן מאשר זרחן. תבדוק בקישור הבא: http://nutritiondata.self.com/facts/dairy-and-egg-products/69/2 לסיכום, אשמח אם תשנה את הגישה שלך ותתרום לגולשים בפורום. כל הודעה אחרת - צינית, פגענית או משמיצה - תימחק מיידית. טובה ואני עונים כאן בהתנדבות וגם אתה מוזמן לעשות זאת. יום טוב צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית