שמן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/03/2011 | 17:10 | מאת: אייל

היי,יש לי 2 שאלות בקשר לשמן- 1- האם לחם שאחד ממרכביו הוא שמן ונאפה ביחד עם השמן זה כמו טיגון? כי בחמיום השמן מתחמצן 2- האם שמן פשתן נספג בגוף ומה צריך בשביל לשפר את ספיגתו?

08/03/2011 | 07:57 | מאת: צביקה קורן

אייל שלום, 1. שמן מחומם מאבד מערכו. לכן לחם זה לא מזון איכותי, אבל זהו מזון בסיסי נפוץ מאד. אני לא בטוח שבלחם שמים שמן איכותי. 2. שמן פשתן טרי ולא מקולקל נספג בגוף. השמן רגיש מאד ומתקלקל במהירות ולכן כדאי לאכול פשתן טחון, או לצרוך שמן שנשמר בחנות טבע במקרר. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית