בישול כוסמת וקינואה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/02/2011 | 17:43 | מאת: רינת

האם צריך להשרות קינואה וכוסמת לפני בישול . ואם כן כמה זמן? אני יודעת שהם בעצם דגנים . אז מה דינם כקטניות או כדגן . שדגן לא משרים במים לפני בישול

03/02/2011 | 05:48 | מאת: טובה בר-שאן

רינת שלום אין צורך להשרות את הכוסמת והקינואה לפני בישול. יש רק לשטוף הייטב את הקינואה כיוון שהיא מכילה חומרים רעילים הנשטפים במים. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

26/06/2012 | 14:22 | מאת: רונית

אם לא תשתפי כמה פעמים או תשרי חצי שעה תקינואה ותכוסמת אז תקבלי טעם מריר מה שלא טעים ומקלקל תאוכל

מנהל פורום תזונה טבעית