בשר נא

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/01/2011 | 19:32 | מאת: אלעד

האם יש יתרון לאכול בשר נא כמו קרפצ'ו לדוגמא ואם כן מה יתרונותיו? כי לי זה נראה מגעיל ודם לא סטרילי,אך לפי מה שהבנתי מתי שהבשר בקירור אז אין אפשרות לחיידקים להיכנס אליו,ואני חשבתי שזה הפוך,בזמן חום החיידקים נהרסים..אז מה פשר העיניין?

28/01/2011 | 16:12 | מאת: צביקה קורן

אל עד שלום, אתה בפורום תזונה טבעית! אנחנו שוללים אכילת בשר בכל צורה שהיא בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית