כרוב

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/12/2010 | 11:16 | מאת: צבי אלמליח

מה עדיף מבחינה בריאותית ועיכול כרוב סגול או כרוב לבן. האם עדיף לאכול כרוב מבושל או במצבו הטבעי,כלומר איך קל יותר לעכלו. הנכון הוא שכרוב גורם לנפיחות של הקיבה? האם גורם לעצירות או נהפוך הוא?

16/12/2010 | 18:40 | מאת: שמעון

תודה לא תזיק. לא בא לסנג'ר על צביקה או משהו כזה אבל זה באמת גועל נפש לזרוק שאלות כאילו מחובתו לענות לך.

16/12/2010 | 18:54 | מאת: צביקה קורן

צבי שלום, ראשית אני מסכים עם שמעון. "שלום" בתחילת ההודעה ו"תודה" בסופה, ישדרגו את האווירה בפורום הזה. שנית, לשאלותיך: - מה עדיף מבחינה בריאותית ועיכול כרוב סגול או כרוב לבן? עדיף ורצוי לגוון! עם זאת כרוב אדום מכיל יותר נוגדי חמצון. -האם עדיף לאכול כרוב מבושל או במצבו הטבעי, עדיף לא לבשל כרוב, אלא לאכול טרי וטבעי. - הנכון הוא שכרוב גורם לנפיחות של הקיבה? חיובי, אצל חלק מהאנשים. -האם גורם לעצירות או נהפוך הוא? נהפוך הוא. הכרוב עשיר בסיבים תזונתיים ולא גורם לעצירות בהצלחה צביקה קורן

17/12/2010 | 06:43 | מאת: צבי

צודק ,בלי כל כונה,מרוב שאלות שכחתי את המילות החשובות בחיים:תודה ,סליחה בבקשה.ב99% אני מתנהג ככה וב1% הראש לא עובד ונהיה ראש כרוב.... תודה על שהפנית תשומת ליבי,שבת שלום

מנהל פורום תזונה טבעית