לחם לא סוכר

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/12/2010 | 01:23 | מאת: shoshi

מצאתי היום בסופר לחם שיפון ללא סוכר. הרכיבים הרשומים בו: קמח שיפון מלא,גלוטן,שמרים, מים,מחמצת שיפון טבעית,מלח, לתת שעורה,חומר מתחלב E472, עמילן תירס,מעכב חימצוןE300, קמח סויה,אנזימים לאפייה. האם לדעתך זהו לחם מתאים לבני בן ה4 שסובל מהיפראקטיביות? אני מביאה לו כל יום לגן פרוסות מקמח שיפון לגן-במקום הלחם הלבן שמגישים בגן,ואני מחפשת לחמים ללא סוכר עם כמה שפחות חומרים לא בריאים נילווים-האם לחם זה עונה על הצרכים? נ.ב. מסתבר שגם בלחמים של ד"ר מרק יש מעט סוכר{15 גרם-עד כמה שאני זוכרת משיחתי עימם}למרות שמצויין בפירוש שהם ללא סוכר.

11/12/2010 | 01:27 | מאת: shoshi

קראתי באיזשהוא מגזין להורים שלא ממולץ לתת לילדים לחמים שמורכבים רק מקמח מלא כי זה עלול להפריע לספיגה של כמה ויטמינים ומינרלים חיוניים לגוף-האם זה נכון? אני הופכת את העולם בשביל להשיג לבני מוצרים נטולי סוכר,מקמח מלא/אורז מלא וכ'ו וכמה שאפשר טבעיכפי שציינתי-מביאה לו כל בוקר לחם לגן וקורנפלקס אורגני טבעי ללא סוכר וכ'ו,,,-בשביל לתרום לרגיעת ההיפר אקטיביות שלו-וכתבה זו קצת ערערה אותי,,,,

11/12/2010 | 21:04 | מאת: צביקה קורן

שושי שלום, אין טעם ואין צורך לנהל מלחמת חורמה בסוכר. גם לחם מלא וגם לחם שיפון נהפכים בסופו של דבר לסוכר (גלוקוז) במעיים. כדאי לגוון את התזונה בהתאם להנחיות שנתתי לך בעבר ולא להתעקש על לחם זה או אחר. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית