אטריות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/11/2010 | 13:02 | מאת: גילה

מה פירוש פסטה מחיטת דורום לעומת חיטה מלאה? מה יותר בריא? שאלה נוספת-הבנתי שטופו כולל מוצרים נוספים חוץ מחלב ופולים,כמו טמפה אדממה ומה עוד? מה השיבות שלהם ?ממה עשויים ובמה משתמשים?איזה לקנות?תודה מראש.

30/11/2010 | 06:06 | מאת: טובה בר-שאן

גילה שלום חיטת דורום הינה סוג של זן של חיטה. היא אינה יותר בריאה, מבחינה בריאותית היא כמו כל זן אחר של חיטה. בד"כ הפסטות מחיטת דורום עשויות מחיטה שהוציאו את הסובין והנבט . בקמח מלא טוחנים את כל גרעין החיטה ולכן מכיל את כל הסיבים התזונתיים והמינרלין וויטמינים והינו בריא יותר. פסטות בריאות אפילו יותר הם אלו העשויות מקמח שאינו חיטה - פסטה מקמח כוסמין, כוסמת, מאורז מלא, מקינואה. כל המוצרים שמנית עשויים מסוייה בתהליכי התססה וחימום . ניתן למצאם בבתי טבע. חג אורים שמח המון בריאות טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית