שמן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/11/2010 | 15:48 | מאת: טל

בהמשך לשאלות שנשאלו פה על השמן ראיתי שהממלצה היא כמובן לא לחמם שמן אך אילו הצעות יש להכנת תבשיל כלשהו נניח ללא השימוש בשמן? מתחיל הרי מבצל שיש לטגן אותו אני בדר"כ שמה כפית שמן ואז את הבצל ושאר החומרים,האם זה פסול? מה הפתרונות אז לשימוש בשמן אבל לא בבישול?

26/11/2010 | 05:36 | מאת: צביקה קורן

טל שלום, אפשר להכין תבשיל טעים בלי לטגן בצל. יש שפע של ספרי מתכונים בנושא. זה רק עניין של שינוי הרגלים ותפיסות אם את חייבת לטגן - השתדלי שיהיה קצר מאד ושהשמן לא יישרף. בהצלחה צביקה קורן

26/11/2010 | 13:59 | מאת: טל

תודה על התשובה אך האם הימנעות מהשמן לא תפגע בי בצורה זו או אחרת? כי כידוע רצוי וכדאי להשתמש בשמן מסוג זית או קנולה כי הם שומנים חיוביים

מנהל פורום תזונה טבעית