אגבה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/11/2010 | 03:07 | מאת: מיה

אני משתמשת בסירופ אגבה כתחליף לסוכר והבנתי שהוא מכיל סירופ תירס ופרוקטוז שאינו מומלץ ושיש הרבה זיופים שלו. עם מה את ממליץ לי להמתיק שתיה? הרי גם בדבש יש פרוקטוז. האם זה נורא להשתמש בסוכר חום אורגני? ואם לא אז יש איזושהיא אבקה במקום הסירופ, מלבד סטיביה שלא היתה לי טעימה. תודה

25/11/2010 | 06:56 | מאת: צביקה קורן

מיה שלום, אני לא מבין למה אתה מתעקש להתיש אותי ולחזור שוב ושוב על אותה שאלה בנושא הממתיקים. אתה יכול להשתמש בסוכר חום, דבש, מולסה, סילאן ללא תוספת סוכר (אם יש משהו כזה), סירופ אורז, מייפל, או בכל ממתיק שתבחר. אני טענתי לא פעם שאפשר לחיות ללא שימוש בממתיקים. יום טוב צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית