מה יותר בריא: לחם קל/ לחם מלא?והאם בשניהם יש סוכר?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

21/11/2010 | 20:59 | מאת: שושי

אני מעוניינת לתת לבני בן ה4 לאכול לחם ללא סוכר-גם בגן וגם בבית בכדי לא להצית את ההיפראקטיביות שלו שגורמת לו לבעיות בגן בעיקר,, א. האם יש לחם שכזה ללא סוכר אך סביר בטעמו ובמרקמו,בכדי שהוא יסכים לאכלו? ב.האם בלחם קל{מקמח מלא כמובן,,} יש סוכר? ג. במידה ובלחם קל אין סוכר,האם הוא עדיין בריא? יחסית ללחם המלא,,?

22/11/2010 | 08:36 | מאת: צביקה קורן

שושי שלום, אני לא מכיר לחם ללא תוספת סוכר. קחי בחשבון שהקמח הוא רב סוכר שהופך לסוכר. נסי לח שיפון של דר' מרק, או קרקרים ללא תוספת סוכר. אני לא מתלהב מלחם קל. עדיף לאכול לחם מלא, במיוחד אם את נותנת את זה לילד בן ארבע. בהצלחה צביקה קורן

22/11/2010 | 11:17 | מאת: שושי

מצאתי היום בסופר לחם שיפון ללא סוכר. הרכיבים הרשומים בו: קמח שיפון מלא,גלוטן,שמרים, מים,מחמצת שיפון טבעית,מלח, לתת שעורה,חומר מתחלב E472, עמילן תירס,מעכב חימצוןE300, קמח סויה,אנזימים לאפייה. האם לדעתך זהו לחם מתאים למטרה שלי?

22/11/2010 | 11:17 | מאת: שושי

מצאתי היום בסופר לחם שיפון ללא סוכר. הרכיבים הרשומים בו: קמח שיפון מלא,גלוטן,שמרים, מים,מחמצת שיפון טבעית,מלח, לתת שעורה,חומר מתחלב E472, עמילן תירס,מעכב חימצוןE300, קמח סויה,אנזימים לאפייה. האם לדעתך זהו לחם מתאים למטרה שלי?

22/12/2010 | 22:42 | מאת: גבי

בכל הלחמים ה"קלאסיים" (תחשבו על לחם צרפתי או איטלקי טוב), אין טיפת סוכר. אם בלחם תעשייתי מוסיפים סוכר- הגיע הזמן ללמוד להכין לחם לבד (מנסיון- זו ממש לא בעיה!)

מנהל פורום תזונה טבעית