פשתן
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
נאמר לי שעדיף לשמור פתן שומשום,גרעיני חמניות ודלעת טחונים בפריזר. השאלה לכמה זמן זה יעיל? אם במרה שמתי במקרר לכמה זמן?ניתן לטחון שקדים עם קליפה? תודה מראש.
דליה שלום, אפשר לשמור זרעים, אגוזים ושקדים במקרר לכמה חודשים ובמקפיא לתקופה ארוכה יותר. אפשר לטחון שקדים עם הקליפה, אבל לא רצוי כדאי להשרות במים למשך 4-8 שעות ואז לקלף את הקליפה, לאכול או לטחון בבלנדר עם מים ופרי. בהצלחה צביקה קורן