פשתן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/11/2010 | 11:38 | מאת: דליה

נאמר לי שעדיף לשמור פתן שומשום,גרעיני חמניות ודלעת טחונים בפריזר. השאלה לכמה זמן זה יעיל? אם במרה שמתי במקרר לכמה זמן?ניתן לטחון שקדים עם קליפה? תודה מראש.

17/11/2010 | 15:59 | מאת: צביקה קורן

דליה שלום, אפשר לשמור זרעים, אגוזים ושקדים במקרר לכמה חודשים ובמקפיא לתקופה ארוכה יותר. אפשר לטחון שקדים עם הקליפה, אבל לא רצוי כדאי להשרות במים למשך 4-8 שעות ואז לקלף את הקליפה, לאכול או לטחון בבלנדר עם מים ופרי. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית