חמניות וכו'

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/11/2010 | 09:58 | מאת: שני

אני נוהגת לטחון גרעיני חמניות ודלעת, שומשום מלא ופשתן.כמה עלי לצרוך ביום מכל אחד וכמה זמן ניתן לאחסן במקרר?האם כדאי לטחון גם שקדים ללא קליפה?לגבי בוטנים הבנתי שצריך לקלות קודם,זה גם בגלל בעיות בשיניים שקשה לי כרגע ללעוס.תודה מראש

12/11/2010 | 05:21 | מאת: טובה בר-שאן

שני שלום לגבי השומשום והפשתן כף עד 2 גדושות ביום לגבי הזרעים חופן. כאשר את טוחנת עדיף שתשימי במקפיא על מנת שלא יתחמצנו. ניתן גם לטחון שקדים בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית