בירור

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/11/2010 | 15:49 | מאת: מיכאל

שלום רב , האם יש הבדל מבחינה ערכים תזונתיים בין לחם פרוס ללחם לא פרוס (כששניהם מאותו סוג כמובן , נניח שניהם לחם לבן ) . שאלה נוספת היא לגבי פירות ומדד גליקמי . בפירות יש פרוקטוז שלא מצריך אינסולין כדי להכניסו לתאים , אז מדוע מתייחסים למדד גליקמי בהקשר של פירות? האם אין זה מדד הקשור באיזשהי צורה גם להפרשת האינסולין? בתודה , מיכאל

לקריאה נוספת והעמקה
06/11/2010 | 07:16 | מאת: צביקה קורן

מיכאל שלום, לחם פרוס פחות טוב מכיוון שהוא נוטה להתקלקל ולהתעפש. כדאי להעדיף לחם מלא על פני לחם לבן. פירות מכילים גם סוכרים אחרים ולא רק פרוקטוז ולכן הם צריכים להיות ברשימה. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית