אידוי בכלי אידוי סיני

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

30/10/2010 | 12:41 | מאת: adi

שלום, אני משתמשת בכלי אידוי סיני שעשוי מבמבוק. אני שמה את הכלי על סיר עם מים ומאדה נגיד ירקות. רציתי לשאול אם זה מזיק מבחינה בריאותית ואם אידוי עד שהירקות רכים הורס ויטמינים עדי

30/10/2010 | 20:49 | מאת: צביקה קורן

עדי שלום, חלק מהויטמינים נהרסים בחום (לדוגמה ויטמין C נהרס בשישים מעלות). המינרלים לא נהרסים בחום. ירקות מאודים זה דבר טוב, אבל חשוב גם לאכול ירקות חיים ופירות כדי לקבל אספקה שוטפת של ויטמינים ונוגדי חמצון. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית