משקה אלוורה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
כיצד מכינים משקה אלוורה? האם להשרות במים או לחלוט את העלים? האם לגרד את הג'ל מהעלה ולערבבו במים רגילים? אודה על תשובה.
לקריאה נוספת והעמקה
אור שלום, רצוי לפתוח בסכין את העלה הבשרני ולגרד את החומר הרירי לתוך כלי. אפשר למהול במים , או לאכול ללא מהילה. החומר מר מאד, אפשר להמתיק עם ממתיק טבעי. כדאי לקחת בהתחלה כמות קטנה מאד ולבדוק שאין תופעות לוואי. אגב, בעבר התייחסתי בשלילה רבה ל"משקה אלוורה מיוצב" הנמכר בבקבוקים. אפשר למצוא את זה בחיפוש בפורום על המילה "אלוורה". בהצלחה צביקה קורן