שלום, יצא קבב צמחי חדש של טבעול
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
הוא מעולה בטעם. זה דומה לקבב אמיתי. השאלה היא אם זה באמת ממש טבעי? האם כדאי לצרוך את זה באופן יוםיומי? קישור אם אתה רוצה לראות במה מדובר ,(אתה בטח מכיר). http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/096/138.html תודה רבה!
שלום רב, כל מוצרי חלבון מעובד (לא משנה של איזו חברה) אינם מזון טבעי!! מדובר במזון תעשייתי, בדרך כלל מטוגן וזה פסול בגישת התזונה הטבעית. מוצרי חלבון מעובד עשירים בשמן מקולקל (מטוגן), מלח ובתוספים לא ברורים. אני לא מכיר את המוצר שציינת, אני לא צורך מוצרי חלבון מעובד ולא ממליץ לשוחרי הבריאות הטבעית לצרוך אותם. בהצלחה צביקה קורן
לפני מס' חודשים ביקרתי במפעל טבעול ונחשפתי לתהליכי הייצור שלהם. (דיאטנים יכולים להירשם למפגש באתר החברה). מוצרי טבעול (בהם גם הקבב) מטוגנים בשמן חמניות ו/או קנולה איכותי, מתוך הקפדה מחמירה על איכותם ועל איכות השמן. גם הקבב, עם היותו מטוגן, מכיל רק 5% שומן. בטבעול אין מצב של "שמן מקולקל". תהליכי הייצור בטבעול מוקפדים על פי סטנדרטים בין לאומיים. בטיחות הצרכן נבחנת ומיושמת על פי כללי ISO 22000. חומרי הגלם נבחרים בקפידה על פי סטנדרטים אלה. כמו כן, מפעל טבעול מקיים מערכת ניהול איכות כוללת, לפי תקן ISO 9001-2000. אם בוחנים לצורך השוואה את החלופה של קבב העשוי מבשר, הרי ששם מדובר על מוצרים עם אחוז שומן גבוה בהרבה. לגבי צריכה יומיומית אין אף מוצר מזון שמומלץ לצרוך מדי יום (אולי מים...). העיקרון המנחה של תזונה נבונה הוא גיוון. ובתזונה מגוונת אין שום בעיה שלב את הקבב של טבעול או של חברה אחרת מדי פעם.