פגיעה בערך הדגנים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/08/2010 | 11:46 | מאת: משה

שלום וברכה. לאחרונה התוודעתי לנפלאותיהם של הדגנים המלאים. אני אופה מהם לחם ב"אופה לחם" בביתי. במקומות שבהם אני קונה, הקמח נמכר בקירור , כדי למנוע התפתחות תולעים (הוא הרי אינו ניתן לניפוי) וגם אני שומר אותו כך ואפילו בהקפאה. האם קירור או הקפאה פוגעים בערך התזונתי של הלחם? תודה רבה.

לקריאה נוספת והעמקה
14/08/2010 | 07:38 | מאת: צביקה קורן

משה שלום, קירור או הקפאה לא פוגעים באיכות הקמח או הלחם. בכל מקרה דגנים כדאי לבשל או לאפות ולא לאכול ללא בישול. חשוב שהלחם יופשר ויאכל בטמפרטורת החדר, או חמים. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית