חומוס

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

30/07/2010 | 18:26 | מאת: רן

אני מתלבט מה עדיף האם חומוס פרי הגליל שהוא חומוס מוכן { השאלה איך הם הכינו אותו} או שאולי עדיף לי לקנות חומוס דוגמת סוגת ולהשרות אותו בעצמי? תודה

31/07/2010 | 18:16 | מאת: צביקה קורן

רן שלום, אני מתפלא שאתה מתלבט... בחומוס בקופסה יש חומר משמר, הרבה מלח ושאריות פח שהמים סופחים. כדאי לקנות פולי חומוס (רצוי אורגניים), להשרות 8 - 24 שעות ולבשל כשעתיים. אפשר להקפיא חלק מהפולים בשקיות ולהשתמש מאוחר יותר. אפשר לטחון בבלנדר עם טחינה, שום ותבלינים ולהשתמש כממרח. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית