חומוס
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
אני מתלבט מה עדיף האם חומוס פרי הגליל שהוא חומוס מוכן { השאלה איך הם הכינו אותו} או שאולי עדיף לי לקנות חומוס דוגמת סוגת ולהשרות אותו בעצמי? תודה
רן שלום, אני מתפלא שאתה מתלבט... בחומוס בקופסה יש חומר משמר, הרבה מלח ושאריות פח שהמים סופחים. כדאי לקנות פולי חומוס (רצוי אורגניים), להשרות 8 - 24 שעות ולבשל כשעתיים. אפשר להקפיא חלק מהפולים בשקיות ולהשתמש מאוחר יותר. אפשר לטחון בבלנדר עם טחינה, שום ותבלינים ולהשתמש כממרח. בהצלחה צביקה קורן