ראיתי על המדפים חלב חדש

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/07/2010 | 21:50 | מאת: חלב חדש

1% של בטעם וניל מועשר בברזל. בקרטון צהוב. לא ראיתי שהערכים שלו שונים מחלב רגיל. מלבד 7 פחמימות לעומת 5 פחמימות בחלב רגיל. מה החסרונות שלו? ומה היתרונות שלו? מה שבטוח הוא יותר טעים מחלב רגיל , האם אין שום הבדל בינו לבין החלב הרגיל? חייב להיות פה איזה חיסרון, זה יותר מדי טוב וטעים מכדי להיות אמיתי. תודה!

14/07/2010 | 09:32 | מאת: צביקה קורן

ולכן אין לי דעה

מנהל פורום תזונה טבעית