מיץ ירקות טרי

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/06/2010 | 19:20 | מאת: יפיתוש

אני מכינה כמעט מידי יום מיץ ירקות . מטעמי נוחות אני מעונינת להכין מראש לכמה ימים. ברור לי שעדיף לשתות טרי אך בכ"ז שאלתי היא אם אני שמה במקרר מיץ מירקות טריים ( סלק,מלפפון,גזר,תפוח) מה הזמן המירבי שיכול להחזיק ועדיין יהיה ראוי מבחינת הערכים התזונתיים. האם 3 ימים זה הרבה מידי? תודה מראש על התשובה.

22/06/2010 | 21:41 | מאת: צביקה קורן

יפיתוש שלום, מיץ טבעי א מ י ת י (ללא חומרים משמרים וללא תהליכי שימור אחרים) מאבד מערכו (מתחמצן) אחרי 30 - 60 דקות. 3 ימים במקרר זה הרבה מידי לטעמי, אבל זה בכל זאת עדיף על משקאות "קלים" ומוגזים... שימי לב: ירקות, פירות ומיצי ירקות ופירות חשוב לאכול ולשתות בטמפרטורת החדר ולא כשהם קרים. אנזימי העיכול לא פעילים בקור. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית