מיצי ירקות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/06/2010 | 21:17 | מאת: ליאור

שלום רב, בשל שאלות שהתעוררו מכל מיני מתכונים של מיצים, אני מבקשת לשאול: 1. האם צריך לבשל סלק לפני שסוחטים אותו למיץ? או כמו שהוא להכניס אותו? 2. האם סלק וגזר צריך/כדאי לסחוט עם או בלי קליפה? בתודה, ליאור

14/06/2010 | 09:12 | מאת: צביקה קורן

ליאור שלום, 1. אין צורך ולא רצוי לבשל סלק לפני הסחיטה. לעשיית מיצי ירקות משתמשים בירקות חיים בלבד. 2. אפשר ורצוי לסחוט גזר, סלק ומפפון עם הקליפה, אחרי שקירצפנו אותם עם ספוג להורדת האבק והליכלוך החיצוני. רצוי מאד להשתמש בירקות מגידול אורגני. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית