לחם חיטה נבוטה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/05/2010 | 23:46 | מאת: עודד

שלום רב לאחרונה ראיתי שמתחילים לשווק לחם חיטה נבוטה אורגני. ניסיתי וקיבלתי צרבת ממש קשה. בדקתי כמה פעמים כך שאני יכול להגיד שזה אכן מהלחם. האם יש הסבר למה לחם מחיטה נבוטה גורם לצרבת? האם מדובר רק בתקלה בייצור או שיש משהו בהנבטה שגורם לך? הייתי בטוח שלחם מחיטה נבוטה יותר קל לעיכול - האם זה אכן כך? תודה מראש

17/05/2010 | 04:56 | מאת: טובה בר-שאן

עודד שלום יתכן שפשוט הלחם וצורת עשייתו או חומרים נוספים שמכניסים ללחם לא מתאימים לך . בהצלחה ובברכה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית