קליפת תפוז

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/04/2010 | 17:33 | מאת: גלי

האם בקליפת תפוז יש יתרונות תזונתיים ואם כן אז מהם. בכלל, האם כדאי לי לאכול ת קליפת התפוז? זה ישמע מצחיק אך הוספתי ליוגורט קליפת תפוז מגורדת וזה בכלל לא רע.

21/04/2010 | 04:21 | מאת: שלי

שמעתי שזה מוריד כולסטרול, ושאפילו יש אנשים שקונים קליפות תפוזים מצופים סוכר או שוקולד בבית טבע כדי שיסייע בהורדת כולסטרול. אם זה נכון או לא תחכי שהמומחה יאשר. ביי.

21/04/2010 | 09:04 | מאת: צביקה קורן

גלי שלום, אין מניעה לאכול קליפת תפוז, אם זה טעים לך. עם זאת, אם התפוז מרוסס ואינו מגידול אורגני, זה בעייתי. אני ממליץ לאכול את הציפה הלבנה שמתחת לקליפה. היא מכילה הרבה סידן, נוגדי חימצון וסיבים תזונתיים. גם בקליפה הכתומה יש נוגדי חמצון. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית