להקפיא בננות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/03/2010 | 03:53 | מאת: רר

האם צריכה להיות בעיה כלשהי אם מקפיאים בננות ובכל יום מוציאים את הכמות שאוכלים? (מבחינת ערכים תזונתיים ומבחינת טעם) באיזה שלב כדאי להקפיא כשלא ממש בשלות לאכילה או כשבשלות לאכילה?

26/03/2010 | 07:49 | מאת: צביקה קורן

שלום רב, כל הקפאה של ירק או פרי פוגעת באיכותו התזונתית. אין תחליף לפירות וירקות טריים, רצוי מגידול אורגני. למרות זאת כל המינרלים וחלק מהויטמינים ונוגדי החמצון נשארים בפרי הקפוא. בהצלחה צביקה קורן

29/03/2010 | 05:14 | מאת: רר

אז למה הכוונה איכות תזונתית ?

מנהל פורום תזונה טבעית