באילו מאכלים יש אחוז חלבון גבוה ?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/03/2010 | 11:51 | מאת: יוסי

מלבד טונה ועוף, באילו מאכלים יש חלבון ? שמעתי שיש בגרעיני דלעת 30 אחוז חלבון, גם אם הם מבושלים ? ואם משלבים קטניות ודגנים מקבלים חלבון מלא ? באיזה אחוזים, לא ממש הבנתי ?? ואם אפשר לקבל עוד רשימה של מוצרים שיש בהם חלבון, וכמה ? תודה רבה .

17/03/2010 | 13:25 | מאת: צביקה קורן

יוסי שלום, מזונות חלבוניים מהחי: בשר, דגים, ביצים, מוצרי חלב. מזונות חלבוניים מהצומח: שקדים, אגוזים, זרעים, שילוב של דגנים וקיטניות. בכל מקרה חשוב לגוון את התזונה ולשלב בארוחה חלבונית גם ירקות. לא מומלץ לבשל גרעיני דלעת, שקדים ואגוזים. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית