מה הבעייתיות בחלב ניגר ?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/03/2010 | 20:38 | מאת: ח

תודה

05/03/2010 | 06:30 | מאת: צביקה קורן

שלום רב, הנושא עלה רבות בפורום - תבצע/י חיפוש. הנושא שנוי במחלוקת ובמסגרת ה"פשרות" שאני מציע, אני ממליץ להימנע מחלב ניגר ומגבינות שמנות ומלוחות ולצרוך יוגורט עיזים וגבינות רכות עד 5% שומן. בשבוע שעבר הבעתי את דעתי בנושא בכתבה שהתפרסמה במעריב ובאתר NRG http://www.nrg.co.il/online/29/ART2/064/391.html בהצלחה צביקה קורן

05/03/2010 | 08:48 | מאת: ח

או גבינה לבנה 3% על פני חלב 3% ?

11/03/2010 | 00:01 | מאת: אבישי

ככל הידוע לי מרופא המשפחה עליו אני מאוד סומך, חלב ניגר וגבינות מכילים הרבה יתרונות בריאותיים. לדבריו, מתנגדי החלב עושים זאת ללא כל ביסוס מדעי לדבריהם הפשטניים. מוצרי החלב משלימים כל מיני רכיבים שחסרים לנו בגוף, ובמיוחד סידן. הם גם עוזרים לשמירה על משקל גוף מאוזן, מצמצמים סיכון לסרטן מסוגים שונים, מונעים מחלות לב, מפחיתים סיכון לעששת ודלקות חניכיים וממש טובים לשרירים אחרי אימון כוח/אירובי.

מנהל פורום תזונה טבעית