קילוף אבוקדו

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

24/02/2010 | 05:44 | מאת: חבה

האם יש שיטה לקלף אבוקדו בקלות ולא להוציא עם כף כך שהאבוקדו ישאר שלם בצורתו? מה עדיף? לשמור במקרר חצי שני של אבוקדו כשהוא בקליפתו או ללא קליפתו (וכמובן לאחר טפטוף מיץ לימון בשני המקרים).

24/02/2010 | 06:38 | מאת: צביקה קורן

חבה שלום, אני לא מכיר שיטה אחרת למעט שימוש בקולפן, אבל אז זה לא יוצא כל כך יפה. הדרך לשמור חצי אבוקדו היא בקליפתו. אפשר בשקית ניילון. בהצלחה צביקה קורן

27/02/2010 | 07:54 | מאת: מיכה

הטוב ביותר זה לקלף דקות לפני האכילה.

מנהל פורום תזונה טבעית