בהמשך לשאלה על תוספי מזון...

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/02/2010 | 11:25 | מאת: ליה

בהמשך לסוגיה שהעליתי שבוע שעבר על עייפות לאחר אימון גופני ותזונה - הלכתי לתזונאית והבנו יחד שהתזונה שלי מאוזנת למדי. עשינו שינויים קטנים פה ושם, אבל התזונאית אמרה שסה"כ הדיאטה בסדר. הבנתי מחברה שיש אנזים בשם Q10 שמאוד מתאים כמחזק לעייפות, במיוחד לאחר אימון גופני. אני שוקלת לקחת אותו, קראתי באתר של סולגאר שיש לו סגולות מחזקות. האם כדאי?

08/02/2010 | 12:58 | מאת: צביקה קורן

ליה שלום, כדאי לנסות...! תוסף מעולה ללא תופעות לוואי. אני לא בטוח שזה הפתרון... האם היית אצל תזונאית קלינית, או מישהו מהתחום הטבעי? האם את עושה "דיאטה" או שרק במקרה השתמשת במילה הפסולה הזאת? אני מציע לך לפנות למישהו שלא יבדוק רק את התזונה שלך, אלא גם היבטים אחרים של חייך. אולי הבעיה היא לא במזון... כפי שציינתי בתשובתי הקודמת יכולות להיות סיבות רבות לעייפות. בהצלחה צביקה קורן

10/02/2010 | 16:20 | מאת: ליה

במילה "דיאטה" התכוונתי לשגרת אכילה מסוימת.. לא, אינני ב"דיאטה" כמו שמשתמע. עשיתי בדיקות מקיפות ונראה שהכל בסדר אצלי. בגלל זה אני רוצה תוסף. החלטתי ללכת על הייצור של סולגאר, כי ראיתי שהמינונים אצלם שונים, ולכן מותאמים לגיל / משקל / מצב ולא סתם משהו גנרי. איך אני יכולה לדעת איזה לקחת?

מנהל פורום תזונה טבעית