קטניות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/01/2010 | 22:46 | מאת: אלעד

שמתי לב שאם אני משרה קטניות עם סודה..אני מקצר את זמן ההשרייה של הקטניות ל10 דקות והם יוצאות רכות,לעומת זה ללא השרייה עם סודה אני צריך להשרות 8 שעות רק עם מים ואני מגיע לאותה תוצאה,השאלה היא אם ההשרייה הקצרה עם הסודה היא בעייתית?או שכדאי להשרות 8 שעות?

27/01/2010 | 10:28 | מאת: צביקה קורן

אלעד שלום, אני בעד להשרות 8 שעות ולא לעשות קיצורי דרך. סודה לשתייה היא סוג של מלח שכדאי להימנע מצריכתו. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית